tirsdag den 15. februar 2011

Den innovative gruppe

I den innovative gruppe, er vi delt op i to hold: papir og street art. Begge grupper tager udgangspunkt i sengeløseskole og drømme om/på sengeløseskole.


Street art:

Først hørte vi hvordan graffiti startede og kom til Danmark. Da vi havde gjort det, kunne vi tegne – i hvert fald prøve på det – graffiti. Alle gjorde en indsats, nogle mere end andre. Vi kunne også lave perleplader, som har noget med skolen at gøre. Det var mest de mindreårige, der lavede det. Både graffitien på papirerne og perlepladerne blev meget flotte og dekorative.
Formålet med det graffiti vi lavede, var at eleverne skulle få et indblik på den del af hverdagen. Vi fik at vide, at vi kunne starte med initialer eller navne. Hvis det blev godt, kunne vi få lov til at lave en skitse og tegne det på skolens vægge. Et par af drengene gik i gang med at tegne på mellem afdelingens væg. De blev ikke færdige og vil lave det videre i løbet af ugen.
Perlepladerne ville vi hænge rundt i byen, sådan så vi får sengeløse frem i søgelyset.
Både store og små hyggede sig og hjalp hinanden, vi inspirerede hinanden. Alle var glade og smilende.
Papir:

Vi var delt op i to rum, ene hvor vi lavede papir og de andet hvor vi lavede papirklip, uroer og origami. Lærerne snakkede om hvilke drømme man kunne have og forskellene på papirklip, uroer og origami. De fik defineret origami, som er papirfoldninger, de formede dyr, æsker m.m.

1 kommentar:

  1. Glæder mig til at se billeder af jeres street-art når den er hængt op. Det har jeg også lavet med min skole her i Grenå - det blev rigtig fedt! KH Lisbeth

    SvarSlet